Hej,

Att dela med mig är min största drivkraft. När du lämnar en av mina provningar vill jag att du ska ha lärt dig någonting du inte redan visste om vin, öl eller bubbel. Jag vågar lova att det blir så. Hittar du dessutom en ny favorit är det en bra bonus.

Jag heter Mia Skoog och är utbildad sommelier. Jag har alltid haft ett stort intresse för vintillverkning och hur specifika smaker framställs. Att sedan kombinera rätt dryck till rätt mat är ren njutning. Efter en, av många, vinprovningar i Italien satt jag på mitt hotellrum och bestämde mig för att göra ett yrke av mitt intresse. Jag studerade i två år och startade sedan min verksamhet 2016.

Jag vill ge dig någonting utöver det vanliga. Därför tar jag med dig in bakom dryckens kulisser. Jag vill dela med mig av det som fick mig att bli intresserad, en förståelse för varför, vad och hur. På mina dryckesprovningar levererar jag teknisk kunskap på ett lättsamt sätt, samtidigt som du får lära dig vad som passar till matens grundsmaker.

Kan du lite? Kan du mycket? Eller kan du ingenting alls? Det spelar ingen roll. Jag möter dig och ditt sällskap på er individuella nivå.

Jag hoppas vi ses!

Kontakt

Fyll i formuläret med era uppgifter och lämna ett meddelande så hör jag av mig så snart jag kan! /Mia