Bjud med kollegorna på en upplevelse utöver det vanliga.

Bjud med kollegorna på en upplevelse utöver det vanliga.

Samla företaget och gör laget starkare, samtidigt som ni njuter av god dryck. Jag har över 20 års erfarenhet av att arrangera konferenser och kundträffar åt företag. Att förena nytta med nöje har visat sig vara ett vinnande koncept. Genom lättsamma men givande företagsevent hjälper jag er gärna att stärka teamet och sammanhållningen.

Kombinera god dryck med frisk luft och motion. På en dryckespromenad bryter ni av konferensen och delas in i lag för att tävla mot varandra. Tävlingen bjuder på frågor med fokus på dryck och självklart ingår flera smak- och dryckestester. Aktiviteten kan anpassas efter både stora och små grupper.

Tid: 1 timme

En aktivitet som kombinerar det bästa av två världar – frågesport och dryckesprovning!
Tillsammans tar vi oss ut på en resa i världen där ni tävlar i små lag sittandes vid bord. Samtidigt som ni lär er nya saker om dryckesvärlden skapar frågorna skratt och diskussioner i denna På Spåret-inspirerande tävling.

Tid: 1 – 1,5 timme

Vinprovning är en uppskattad aktivitet innan middagen. Ni får svar på frågor som, vad påverkar vinets smak och doft? Vilka vinregioner rör vi oss i och vad utmärker dessa? Vilka tillverkningsmetoder har använts och hur har det påverkat smaken?
Vilka typer av vin tycker du om? Kan vi hitta nya favoriter?

Tid: 1 timme

Amarone är ett kraftigt och rejält rött vin som är mycket populärt bland oss svenskar. Vinet kommer från Valpolicella i norra Italien. I samma region tillverkas också fler röda viner och vi lär oss om respektive av dem. Dessutom talar vi om vilka maträtter som passar till.
Och viktigast av allt – vilken blir din favorit?

Tid: 1 timme

Vi lär oss hur man bäst bygger upp en ostbricka och vilket vin som passar till vilken osttyp. Samtidigt njuter vi av underbara smakkombinationer och diskuterar vad vi känner för smaker och dofter.

Tid: 1 timme

Här får ni uppleva ölens goda beska, sötma och fyllighet! Vi provar olika ölsorter, däribland lager, ale och porter, samtidigt som vi lär oss om de olika tillverkningsstegen och vad de gör för slutresultatet.

Tid: 1 timme

Boka företags­event

Fyll i formuläret med era uppgifter och vilken typ av provning ni är intresserade av så hör jag av mig inom kort. /Mia

Kontakt

Fyll i formuläret med era uppgifter och lämna ett meddelande så hör jag av mig så snart jag kan! /Mia